Kalastajan saaliit

Päivän kala

Aamupäivän aikana saamme tiedon päivän kalansaaliista. Kuha, ahven ja siika ovat yleisimmät Kotkan merialueelta saatavat kalat. 

päivän hinta

Viinisuositus kalan ja valmistustavan mukaan

Voissa paistetut kalastajan hailit

Kotkalaisittain hailit,  pyöräytetään ennen paistoa ruisjauho- valkopippuriseoksessa
Perunamuhennos
Reittisen ruisleipä ja voi

22,00

Riesling (Torii Mor), Riesling (Prüm Solitär), Pinot Gris (Torii Mor), Pinot Gris Réserve (Trimbach) Kaski-oluet

Kalastajan lohikeitto

Reittisen ruisleipä

20,00

Casa Viva Sauvignon Blanc(Casas del Bosques), Riesling Trocken (Pflüger Dürheimer), Champagne Brut Rosé (Gonet Sulcova), Pouilly-Fumé (Andr´s Dezat et Fils)

Lohipasta

Herkullisen kermainen kylmäsavulohi pasta

25,00 

Champagne Brut Rosé (Gonet Sulcova), Willamette Valley Pinot Noir (Torii Mor), Pinot Noir Rosé (Torii Mor)

Sinisimpukat kermaisessa viini-sipuliliemessä

30.00

Champagne Brut Blanc de Blancs (Gonet Sulcova) , Champagne Brut Rosé (Gonet Sulcova)

Pariloitua lohta ja tiikerirapuaja

Tuoresalaatilla tai lohkoperunoilla, sitruunamajoneesi

28,00

Olson Estate Pinot Noir (Torii Mor), Champagne Brut Millesime 2009 (Palmer & Co), Riesling (Torii Mor)

Paistettua kuhaa ja kampasimpukkaa

Beurre Blanc, sitruunarisotto

33,00

Pinot Gris (Torii Mor), Pinot Gris Réserve (Trimbach), Champagne Brut Blanc de Blancs (Gonet Sulcova)

Fiskarin isännän klassikkosavulohi

Savustamme lohet omassa savustamossa leppähakkeella
Metsäsienikastike, vihannekset ja juurekset

32,00

Olson Estate Pinot Noir (Torii Mor), Balance (Orenda),  Champagne Brut Grand Cru Millésime 2010 (Gonet Sulcova)