Pyydämme teitä ystävällisesti huomioimaan, että listan tuotteissa saattaa olla muutoksia.
Kalojen saannissa etenkin on suuria vahteluja.
Pyrimme parhaamme mukaan saamaan päivittäin tuoretta kalaa tarjottavaksi.
Tervetuloa nauttimaan aidosta ruoasta!
Alkuruoat
Di Bufala-Mozzarella-salaatti
raikkaalla salaattipohjalla Di Bufala-Mozzarellalohkoja,
iso kapris, vinegrette ja talon leipää
Fiskenit
Maistuvia, pieniä suupaloja kaloista.
Esim. rapu-chiliaioli, siappisilliä, silakkarullia, savulohta, graavia, perunaa.
Saaristolaisleipää ja patonkia.
Osa lajitelmasta saattaa myös vaihtua.
Tapakset
Herkullisia suupaloja esim. ilmakuivattu kinkku ja salsa, oliivit
artesaanimakkaraa, salameja,Manchego ym.
Osa lajitelmasta saattaa myös vaihtua.
Kalastajan lohikeitto kermaisena tai kirkkaana
Tuoreen tillin kruunaama täyteläinen lohikeitto.
Reittisen ruisleipää ja voita
Savulohisalaatti
pikkelöityä punasipulia, kanamunaa, savulohta, tilli-sitruunamajoneesi, talon leipää.
Tiristettyjä tiikeriravun pyrstöjä valkosipuli-voi-lehtipersilja-öljyssä.
Valkosipuli korostaa tiikerirapujen ominaista makumaailmaa.
Annos viimeistellään salamanterissa saaden kauniin ruskean pinnan.
Pyydettäessä lisäämme annokseen tuoretta chiliä.
Risotto metsäsienistä
mustatryffeliöjyllä viimeistellään maukas risotto.
Valmistamme tuotteen myös vegaanisena.
Pääruoat
Päivän kalasaalis.
Aamupäivän aikana saamme tiedon päivän kalasaaliista.
Kuha, ahven, silakka ja siika ovat yleisimmät Kotkan merialueelta saatavat kalat.
Kalan saanti ollut hyvin vaihtelevaa. Olemme saaneet kuitenkin päivittäin tuoretta merikalaa, kuhaa ja siikaa.
Kerromme kalatilanteen ja avaamme saatavilla olevien annosten valmistustavat tilauksien yhteydessä.
Voissa paistetut kalastajan hailit
Voissa paistetut silakat
Kotkalaisittain hailit, pyöräytetään ennen paistoa ruisjauho-valkopippuriseoksessa ja paistetaan rapsakoiksi.
Tarjoillaan perunamuhennoksen, suolakurkkulohkojen ja
Reittisen juureen leivottua ruisleivän ja voin kera.
Kalastajan lohikeitto kermaisena tai kirkkaana
Reittisen juureen leivottua ruisleipää ja voita.
Pariloitua lohta ja tiikerirapuja
Tuoresalaatilla tai lohkoperunoilla, kylmä rapu-chiliaioli
Fiskarin isännän klassikkosavulohi
Savustamme lohet omassa savustamossa leppähakkeella.
Metsäsienikastike, vihannekset ja kauden perunat.
Perinteinen Pippuripihvi 200 g
konjakilla viimeistelty pippurikastike ja miedosti valkosipulilla maustetut perunat.
Pihviliha Suomi
Päivän suositus
keittiön suositus päivän liharuualle.
Rosé paistettua poronfileetä
hienoarominen riistakastike,
yrteillä maustettuja juureksia.
Poronliha Suomi