Pyydämme teitä ystävällisesti huomioimaan, että listan tuotteissa saattaa olla muutoksia.
Kalojen saannissa etenkin on suuria vaihteluja.
Pyrimme parhaamme mukaan saamaan päivittäin tuoretta kalaa tarjottavaksi.
Tervetuloa nauttimaan aidosta ruoasta!
Alkuruoat
Juusto-marjasalaatti
juustoa, hedelmää/marjaa, salaattia, rucolaa, pinjansiemeniä,
balsamico, talon patonkia
9€
Fiskenit
Maistuvia, pieniä suupaloja kaloista.
Esim. rapu-chiliaioli, sinappisilliä, silakkarullia, savulohta, graavia, perunaa.
Saaristolaisleipää ja talon patonkia.
Osa lajitelmasta saattaa myös vaihtua.
jaettuna 25€
Tapakset
Herkullisia suupaloja esim. ilmakuivattu kinkku ja salsa, oliivit
artesaanimakkaraa, salameja, juusto ym.
Saaristolaisleipää, talon patonkia.
Osa lajitelmasta saattaa myös vaihtua.
jaettuna 25€
Kalastajan lohikeitto kermaisena tai kirkkaana
Tuoreen tillin kruunaama täyteläinen lohikeitto.
Reittisen juureen leivottua ruisleipää ja voita
Savulohisalaatti
Fiskarin isännän savulohta, pikkelöityä punasipulia, kaprista, salaattia,
tilli-sitruunamajoneesi, talon leipä
Tiristettyjä tiikeriravun pyrstöjä valkosipuli-voi-lehtipersilja-öljyssä.
Valkosipuli korostaa tiikerirapujen ominaista makumaailmaa.
Annos viimeistellään salamanterissa saaden kauniin ruskean pinnan.
Pyydettäessä lisäämme annokseen tuoretta chiliä.
Talon patonkia.
jaettuna 25€
Pääruoat
Päivän kalasaalis.
Aamupäivisin varmistuu päivän vaalean kalan saanti.
Ahven, kuha tai siika ovat yleisimmät merialueemme kaloja.
Ahvenille ja kuhalle tulee norjalainen kalakastike merilevällä.
Suomustettu siika paahdetaan, paahdon jälkeen päälle lasketaan kapris-matjessillivoi.
Kalat tarjoillaan lämpimillä kasviksilla, valinnan mukaan sitruunarisotolla tai muhennetulla perunalla, jossa sitruunan kuorta ja lehtipersiljaa
Kalastajan lohikeitto kermaisena tai kirkkaana
Reittisen juureen leivottua ruisleipää ja voita.
Fiskarin isännän klassikkosavulohi
Savustamme lohet omassa savustamossa leppähakkeella
Fiskarin isännän ohjeistuksen mukaisesti, skagenröra, vihannekset ja kauden perunat.
Perinteinen Pippuripihvi 200 g
konjakilla viimeistelty pippurikastike,
lämmin kasvis ja miedosti valkosipulilla maustetut perunat.
Käytämmne suomalaista pihvilihaa.
Jälkiruoat
Jääkarpalot kuumalla kinuskikastikkeella
Talon suklaakakku
Crème Brûlée
Sorbetti
Artesaanijäätelöt
vanilja-ja suklaajäätelöä, marenkeja, suklaakastiketta