raikkaalla salaattipohjalla Di Bufala-Mozzarellalohkoja,
iso kapris, vinegrette ja talon leipää
Alkuruoat
Fiskenit
Maistuvia, pieniä suupaloja kaloista.
Esim. rapu-chiliaioli, siappisilliä, silakkarullia, savulohta, graavia, perunaa.
Saaristolaisleipää ja patonkia.
Osa lajitelmasta saattaa myös vaihtua.
Tapakset
Herkullisia suupaloja esim. ilmakuivattu kinkku ja salsa, oliivit
artesaanimakkaraa, salameja,Manchego ym.
Osa lajitelmasta saattaa myös vaihtua.
Kalastajan lohikeitto kermaisena tai kirkkaana
Tuoreen tillin kruunaama täyteläinen lohikeitto.
Reittisen ruisleipää ja voita
Savulohisalaatti
pikkelöityä punasipulia, kanamunaa, savulohta, tilli-sitruunamajoneesi, talon leipää.
Tiristettyjä tiikeriravun pyrstöjä valkosipuli-voi-lehtipersilja-öljyssä.
Valkosipuli korostaa tiikerirapujen ominaista makumaailmaa.
Annos viimeistellään salamanterissa saaden kauniin ruskean pinnan.
Pyydettäessä lisäämme annokseen tuoretta chiliä.
Risotto metsäsienistä
mustatryffeliöjyllä viimeistellään maukas risotto.
Valmistamme tuotteen myös vegaanisena.