Aamupäivisin varmistuu päivän vaalean kalan saanti.
Ahven, kuha tai siika ovat yleisimmät merialueemme kaloja.
Ahvenille ja kuhalle tulee norjalainen kalakastike merilevällä.
Suomustettu siika paahdetaan, paahdon jälkeen päälle lasketaan kapris-matjessillivoi.
Kalat tarjoillaan lämpimillä kasviksilla, valinnan mukaan sitruunarisotolla tai muhennetulla perunalla, jossa sitruunan kuorta ja lehtipersiljaa
Pääruoat
Kalastajan lohikeitto kermaisena tai kirkkaana
Reittisen juureen leivottua ruisleipää ja voita.
Fiskarin isännän klassikkosavulohi
Savustamme lohet omassa savustamossa leppähakkeella
Fiskarin isännän ohjeistuksen mukaisesti, skagenröra, vihannekset ja kauden perunat.
Perinteinen Pippuripihvi 200 g
konjakilla viimeistelty pippurikastike,
lämmin kasvis ja miedosti valkosipulilla maustetut perunat.
Käytämmne suomalaista pihvilihaa.