Aamupäivän aikana saamme tiedon päivän kalasaaliista.
Kuha, ahven, silakka ja siika ovat yleisimmät Kotkan merialueelta saatavat kalat.
Kalan saanti ollut hyvin vaihtelevaa. Olemme saaneet kuitenkin päivittäin tuoretta merikalaa, kuhaa ja siikaa.
Kerromme kalatilanteen ja avaamme saatavilla olevien annosten valmistustavat tilauksien yhteydessä.
Pääruoat
Kalastajan lohikeitto kermaisena tai kirkkaana
Reittisen juureen leivottua ruisleipää ja voita.
Fiskarin isännän klassikkosavulohi
Savustamme lohet omassa savustamossa leppähakkeella
Fiskarin isännän reseptiikalla, skagenröra, vihannekset ja kauden perunat.
Perinteinen Pippuripihvi 200 g
konjakilla viimeistelty pippurikastike, pekonipavut, paahdettau pikkusalaattia
ja miedosti valkosipulilla maustetut perunat.
Käytämmne suomalaista pihvilihaa.
Possun paistia siivutettuna
konjakilla vahvennettu pippurikastike,
muhennettua valkosipuliperunaa, puolukkahillo